Vi samler dig op enten i lufthavnen Svovlvær eller Leknes og kører dig til gården, hvor du checker ind i din feriebolig. Tjek ind efter kl 16.
Inden aftenens middag kan du slappe af og nyde naturen - eller gå en tur på den hvide sandstrand der ligger bare 100m fra gæstehuset. Du kan også vælge at hilse på hestene som går på græsmarken i nærheden.
Til middagen blvier du intoruduceret til det traditionelle norske køkken - lavet af friske lokale produkter. Her vil du også møde guiden.
Allerede her den første aften får du den første vidunderlige ridetur ud i midnatssolen. Vi starter kl 22 og planlægger at være retur omkring kl 02.00. På turen møder vi stranden hvor der er plads og mulighed for at finde dig til rette på din hest i alle gangarter. Ved midnat holder vi en pause og får lidt varmt at drikke og en midnatssnack..
Vi tillader os at spise en sen morgenmad efter gårsdagens midnatssoltur.
Klokken 12 starter vores tur mod Storknubben og Trolltrjønna. Flot tur med storslået udsigt over Lofoten (300 m over havets overflade) Det er en 20 km lang tur i varieret terræn.
Efter frokosten som nydes i naturen er der mulighed for at komme med på en guidet vandretur til toppen af Storknubben (600 m) Du kan også vælge at slappe af ved bålet og nyde dusigten, stilheden og ensomheden i vores bjergbasecamp.
Efter turen rider vi ned til Gjendalen, hvor hestene skal opholde sig for natten, og vi bliver transporteret tilbage til gården hvor en lækker middag venter.
Vi nyder morgenmaden på gården. Godt forsynet kører vi op for at hente hestene i Gjendalen hvor de har overnattet.
Vi rider tilbage mod gården og stopper ved Vinjedalen for at ride ned på Vinje strand - her har vi både plads og mulighed for at afprøve islandshestens mange gangarter.
Vi nyder en nem frokost med vores heste ved hånden - udenfor den lokale lille Gimsøy butik - oplev den helt specielle hyggelige lokale atmosfære
Retur på gården venter den varme sauna og en svømmetur i det arktiske hav.
Senere på aftenen hygger vi os ved en skøn middag på gården
Vi nyder igen vores morgenmad på gården og gør os klar til endnu en mageløs dag, efter morgenmaden er der afgang til Vestågøy
Vi starter i Tjøndalen, hvor vores heste venter på os.
Her starter turen op ad bjerget - og ender på toppen af Veten (400m). Her møder vi en spektakulær udsigt som vi giver os tid til at printe ind i hukommelsen.
Herefter går turen ned til en hyggelig frokost på den lokale gård med gedeoste produktion.
Efter en dejlig frokost rider vi tilbage til Tjønndalen for at indlogere hestene til natten, og vi går tilbage til gården og nyder endnu en skøn middag
Dagen starter med morgenmad på gården.
Efter morgenmaden går vi tilbage til Tjøndalen til et skønt gensyn med hestene.
Vores tur i dag går mod vest, hvor iv rider mod Vendalsjord inden vi rider op af Slydalen og mod Vårliheia, og til Kamman (400m) og Djupdalan. Også her mødes vi at en helt unik udsigt som er storlået og ualmindelig smuk
Efter disse næsten ubeskrivelige indtryk og en skøn frokost på fjellet, returnerer vi til Tjønndalen.
Om aftenen nydes endnu en dejlig middag på gården
Efter en meget aktiv uge, foreslår vi en lidt sen morgenmad.
Når vi har nydt morgenmaden kan vi forslå en guidet vandretur eller en besøg i Henningsvær som er en malerisk hyggelig fiskerby. Eller bare slappe af - gå en tur og hilse på hestene og lade alle de mange indtryk bundfælde sig.
Middagsmaden om aftenen nydes på gården.
Efter en dejlig fridag og endnu en skøn morgenmad - kan vi glæde os til at komme på hestene igen.
Efter morgenmaden tager vi til Tjønndalen til et dejligt gensyn med vores 4-benede venner.
I dag går turen nedover Løvdalen og mod Bøsted hvor vi krydser fjeldene til Saupstad.
Vi nyden en god frokost på Lofoten Gårdsysteri før vi rider det sidste stykke op og ned ad den gamle vej til Unstad, hvor turen slutter ved stranden.
Tilbage på gården nyder vi en smagsmenu ved bådhuset
Vi nyder en sidste morgenmad sammen på gården.
Tjek ud kl 12 - afgang fra Lofoten. Fyldt op af uforglemmelige minder og vidunderlige rideeventyr, spektakulære udsigter og gastonomiske lækkerier.
Hent print-venlig PDF